foreningen stubbekøbing rådhus nyheder

Seneste nyt

Nyhedsbrev for Stubbekøbing Rådhus

Kære medlem.

Så er sommeren gået med både sol, regn og varme.

Vores gamle Rådhus har ligget lidt i dvale i løbet af sommeren men er nu i gang igen.

Idas 60 års fødselsdag blev fejret i slutningen af juni mdr. Rådhuset havde en udstilling sammen med den lokalhistoriske forening, om færgefarten og færgerne på Grønsund i gennem 60 år. Jesper Fyhr deltog med smukke foto af færgen og naturen omkring Stubbekøbing og Grønsund. Det var en god dag med mange besøgende.

Nu er Rådhuset ved at få malet vinduer af Ejendomsstyrelsen for Guldborgsund Kommune. Derved kan vinduerne vel holde et par år endnu.

I starten af september måned åbnede Vivian Høxbro, en meget fin udstilling med farveglad strik. Man kan kun blive glad og inspireret af at se de smukke strikarbejder. Udstillingen har haft mange besøgende, så borgerstuen er blevet besøgt af rigtig mange strikinteresserede mennesker.

Kommende arrangementer

Den 1/10:

Liv i Stubbekøbing holder åbent hus. Dette sker fra 17.30 i borgerstuen. Liv i Stubbekøbing har fået lokaler i det kontor som områdefornyelsen har brugt. Rådhuset ønsker dem velkommen som forening.

Den 21/10 - 22/10:

Paletten holder workshop i borgerstuen

Den 27/10:

Der kommer 30 strikglade Amerikanske damer, og besøger Rådhuset. Medlemmer af Rådhusets Strikcafe vil udstille deres værker for Gæsterne.

Den 27/10 fra kl. 14-16:

Spiller og fortæller Dennis Lydon om Johny Cash i byrådssalen. 2 Fællesværket er startet, der holdes åbent for børn, hver torsdag fra kl. 17.00. Simon og Katrine er husværter.

Den 28/10:

Repair Cafe Helen holder åben hver mandag fra kl 13-16. Du kan deltage med strik, syning reparationer af forskellig art. Jeg laver kaffe og kage, og giver gerne lidt vejledning af diverse tekstilopgaver.

Den 6-17/11:

Art Nordfalster holder udstilling i borgerstuen. Tema, erotisk kunst. Der kommer en plakat om åbningstider, når tiden nærmer sig.

Den 17/11:

Fællesspisning: Helen og Henrik holder fællesspisning i borgerstuen. Det ville være rart med lidt frivillig arbejdskraft til dagen. Vi begynder at sætte borde op fra kl 15. Ring til mig såfremt i vil deltage med lidt praktisk arbejde.

--- 0 ---

Det er indtil videre, hvad der lige for tiden er planlagt af aktiviteter for Rådhuset.

Ny pjece om Rådhusforeningen

Der er ved at blive udarbejdet en ny pjece, som vil ligge på Rådhuset.

Har du gode ideer Vi kan sagtens rumme mange flere tiltag, så kom endelig med dine ideer, til udstillinger, foredrag, fællesspisning, en mande-/damespiseklub, eller andre fælles oplevelser. Huset er jo tænkt som et tilbud til borgerne i byen, så det er bare, om at komme i gang med at bruge huset. Vi tager gerne imod nye ideer, så vi sammen kan planlægge og glæde os over, at vi kan være med til at bevare et gammelt historisk Rådhus fra år 1860.

Når flaget er ude træffes jeg på Rådhuset. Du kan træffe mig i Grønsund-rummet - hver mandag fra klokken 13-16. Jeg giver gerne en kop kaffe samt en snak om huset.

Med venlig hilsen Helen Bonde.

Formand for “Foreningen Stubbekøbing Rådhus“

Stubbekøbing September 2019