Politimand i dialog med borgere_foto Kim Matthai Leland

Nærpoliti Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Overalt i vores kommune er der lokalt oprettet samarbejder mellem Nærpolitiet og lokalsamfundet. Projektet er en del af en strategi om at skabe tryghed lokalt.

Fra politiets side kaldes dette samarbejde Borgernært Politi, og de lokale samarbejdspartnere kaldes Tryghedsambassadører.

I Stubbekøbing er det Liv i Stubbekøbing, som har kontakten til nærpolitiet. På denne side finder du derfor nyheder og informationer fra Nærpolitiet i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mere information om: Tryghedsambassadørerne og Borgernært Politi

Nyheder fra Nærpolitiet

5. november 2019

Ny nabohjælps-app

En ny app bringer det gammelkendte NABOHJÆLP ind i den digitale verden. Se dokumentet nedenfor for flere detaljer.

5. november 2019

Politi appen

Download dansk politis landsdækkende politi app, hvor du kan tippe politiet, tjekke efterlysning på biler og cykler, læse nyheder fra politiet og finde din politistation.

17. september 2019

Advarsel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi advarer om stigende antal tyverier fra biler, både og skure i Stubbekøbing.

Politiet opfordrer borgerne til at være særligt opmærksomme og holde ekstra øje med mistænkelige personers færden i nattelivet.

Alle opfordres til at holde biler, både og skure godt aflåste! 

DIAlogen august 2019

DIAlogen august 2019

Nyhedsbrev om samarbejdet mellem dit lokalråd og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Seniorcyklist Rådet for Sikker Trafik

Seniorcyklist

Ny kampagne skal hjælpe ældre cyklister i trafikken

Det er skønt og sundt at cykle, og det skal vi blive ved med så længe som muligt - og så sikkert som muligt. Ulykkestallene viser desværre, at når vi kommer op i årene, så stiger riskoen for at ende i et trafikuheld. Ofte er det eneulykker, hvor man falder som følge af fx dårlig balance eller manglende orientering. Når man er oppe i årene, så kan et fald få alvorlige langsigtede konsekvenser.

I vores nye kampagne sætter vi fokus på, at man med få tiltag kan gøre cykling både sikkert og trygt, også når man kommer op i årene. Kampagnen er målrettet cyklister over 65 år, og den lanceres i august.

Se kampagnen fra Rådet for Sikker Trafik her

Sikkerhed på Internettet

Flere og flere bliver svindlet af smarte bedragere, som lokker vores personlige oplysninger ud af os, og invaderer vores privatliv på computer, tablet og telefon. Især vores ældre er udsatte mål. Har du styr på IT sikkerheden?