Stubbekøbing


Følg med i hvad der sker i Stubbekøbing 

Så har du en god chance for også at opleve de lokale arrangementer. Her på siden kan du altid læse om de aktuelle begivenheder i Stubbekøbing og omegn inden de finder sted. Her vil være tid og sted, og lidt omtale.
Du kan få lagt dit eget offentlige arrangement på, ved at sende tekst til hjemmesidens redaktion på mail stubredaktion@gmail.comFotos modtages ikke.

 

Januar

...............

 

2.- 31. januar

Karl Jørgen Jørgensen udstiller

Underfundige og farverige malerier ud fra fantasien. Motiverne var tidligere mest naturalistiske, men i dag - som pensionist - er det fantasien, der fylder hans malerier, som er farverige, underfundige, morsomme og præget af et lyst sind. Udstillingen kan opleves i den betjente åbningstid.

Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

22. januar

Stiftende genralforsamling i Stubbekøbing Fællesværk

Stubbekøbing Fællesværk har hidtil kørt som et projekt under Ungdommens Røde Kors, hvor de frivillige sidekørende har haft ønsket om at etablere sig som en forening med sæde i Guldborgsund Kommune underlagt Ungdommens Røde Korts. Hermed vil Stubbekøbing Fællesværk kunne søge b. la. midler fra Guldborgsund Kommune til den videre drift og udvikling af Stubbekøbing Fællesværk. Alle er velkomne til stiftende generalforsamling.

Tirsdag den 22. januar kl. 19.00 Stubbekøbing Gl. Rådhus, Torvet 1

Læs mere

 

24. januar

Koncert: Burn´s Night

Fejring af den skotske digter Robert Burns, som i år ville være blevet 260 år. Hør Mary´s Men, og drik whisky opskænket af og tilsat røverhistorier ved Freddy Blak. For billetter se "læs mere"

Torsdag den 24. januar kl. 19.30-21.00 Maglebrænde Forsamlingshus, Nykøbingvej 116

Læs mere

 

27. januar

Ældre Sagen: Søndagshygge

Nyd en god middag i selskab med andre, når Ældre Sagen indbyder til Søndagshygge. Arrangementet er for alle. Tilmelding nødvendig - se læs mere.

Søndag den 27. januar kl. 12-16.30 Maglebrænde Forsamlingshus, Nykøbingvej 116

Læs mere

 

31. januar

Koncert: Christian Brodersen

Kom til gratis koncert med lokale singer-songwriter Christian Brodersen.

Torsdag den 31. januar kl. 19.00 Aastrup Kirke, Kirkebakken 4, 4850

Læs mere

 

Februar

...............

 

1.- 28. februar

Udstilling af Kenneth Crackton

Kenneth Cracktons passion for farver og graffiti førte ham i de unge år til København, hvor han tilbragte en stor del af sin ungdom med at male mure og plankeværk. Langsomt forvandlede arbejdet med graffitiens bogstaver sig til en leg med former og farver. En leg, hvor man drypper, kaster med malingen i et arbejde med geometriske former. Udstillingen kan opleves i den betjente åbningstid.

Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

1. februar

Børn 3-8 år: Teater: Vred

Jeg er sur i dag! Vred! Rasende! Det hele er bare dumt-dumt- dumt!!! I en sjov nonverbal stil inspireret af børnenes eget univers, undersøges vredens væsen.

Gratis men billetter er nødvendige: se "læs mere"

Fredag den 1. februar kl. 10-10.45 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3.

Læs mere

 

1. februar

Bankospil

Stort bankospil til fordel for Stubbekøbings Ungdomsarbejde. Præmier for ca. 25.000 kr og særlige overraskelser fra Sally og Min Købmand. Spillet starter kl. 19, men dørene åbnes allerede kl. 17.

Fredag den 1. februar fra kl. 17.00 Stubbekøbing Hallen, Gammel Landvej 1

Læs mere

 

1. februar

Bøttecafé med "Mælkebøttens syngepiger"

Mælkebøttens syngepiger er tilbage efter et par års pause. Oplev Hanne, Eva, Anni og Birte som de dejlige Bakkesangeringer. Få en hyggelig og herlig aften i selskab med damerne og deres skønne sange og viser.

Information om billetter - se Læs mere

Fredag den 1. februar fra kl. 18.30 Mælkebøtten, Søndergade 6

Læs mere

 

2. februar

Ginsmagning

Tommy Seidelin fra MacY kommer og vil præsentere forskellige varianter af Gin. Billetter se "læs mere"

Lørdag den 2. februar kl. 18.00 Stubbekøbing Vinhandel, Havneplads 2

Læs mere

 

2. februar

Børn fra 4 år: Teater: Nattergalen

Det lille Turnéteater opfører forestillingen "Nattergalen" baseret på H.C. Andersens udødelige eventyr.

Gratis men billetter er nødvendige: se "læs mere"

Lørdag den 2. februar kl. 11-11.30 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3.

Læs mere

 

3. februar

Mega-legedag

Kom til Mega-legedag med GymnastikHelle. Masser af leg og bevægelse. Alle kan være med. Instruktører til stede men ingen undervisning.

Søndag den 3. februar kl. 14-16 Gymnastiksalen på Stubbekøbing Skole

Læs mere

 

5. februar

Vinterkoncert med Kalvehavekoret

Kalvehavekoret er et blandet kor, der har base på Møn, og der synges et program, der spænder fra Renæssancen og helt frem til dette årtusinde.
Programmet omfatter bl.a. en vintersang komponeret af korets dirigent, Gutte Kraneled, til digtet ’Sne’ af Jens August Schade. Hertil kommer en række kirkelige satser fra 15- og 1600-tallet samt selvfølgelig nogle af de velkendte, danske vintersange som ”Det er hvidt herude” og ”Der er ingenting i verden, så stille som sne”

Tirsdag den 5. februar kl. 19.30 Stubbekøbing Kirke, Torvet

Læs mere

 

18. februar

Mandagsdokumentaren: The monastery

Fra januar til maj vises der dokumentarfilm om mandagen én gang om måneden på Stubbekøbing Bibliotek. The Monastery er historien om den 82-årige ungkarl Vig, der aldrig har kendt til kærlighed, og Søster Amvrosija, en russisk nonne, der ved et tilfælde - eller skæbnen - bliver en del af hans liv. Efter filmen er der mulighed for en fælles snak om, hvad vi har set, og hvilke tanker det giver anledning til. Der bydes på kaffe, te og småkager. For billetter se "læs mere"

Mandag den 18. februar kl. 14-15.30 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3.

Læs mere

 

21. februar

Drømmefælden - et skovlivsforedrag

En personlig og brutalt ærlig beretning. Mød forfatter Maja Elverkilde, som forlod København med sin dreng på to år, for at flytte til Sverige. Otte timer fra København, 20 kilometer fra nærmeste by, bosatte hun sig i et gammelt, brændeopvarmet säterhus, uden elektricitet og med vand fra en brønd. Hvilke drømme kan være en vigtig drivkraft, og hvilke drømme kan stå i vejen for overhovedet at gøre noget, men mest af alt om at turde prøve og måske fejle.

For billetter se "læs mere"

Torsdag den 21. februar kl. 19-21.00 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

22. februar

Portvinssmagning

Dan fra Haller Vine tilbage for at lade os smage forskellige portvine fra Quevedo´s store udvalg. Der serveres en lettere anretning i form af brød med pølse og ost. Billetter se "læs mere"

Fredag den 22. februar kl. 18.30 Stubbekøbing Vinhandel, Havneplads 2

Læs mere

 

24. februar

Ældre Sagen: Søndagshygge

Nyd en god middag i selskab med andre, når Ældre Sagen indbyder til Søndagshygge. Arrangementet er for alle. Tilmelding nødvendig - se læs mere.

Søndag den 24. februar kl. 12-16.30 Maglebrænde Forsamlingshus, Nykøbingvej 116

Læs mere

 

24. februar

Koncert med Villads With

Mød Villads With - selvlært sanger, musiker og tekstskriver/lyriker, når han giver koncert på Stubbekøbing Gamle Rådhus. Fra sin tidlige barndom har Villads With spillet musik musik og har fundet frem til sin helt egen stil og genre. Inspirationen finder han i stort set alt, lige fra spirituelle tanker til følelser han har og ting han oplever i sit hverdagsliv, hvilket afspejler sig tydeligt gennem han rimende, tonerige og billedskabende tekstunivers.

Søndag den 24. februar kl. 14-17 Stubbekøbing Gamle Rådhus, Torvet

Læs mere

 

28. februar

Koncert: Benny Holst, Martin Andersen og Jakob Rathje

I Maglebrænde forsamlingshus: Benny Holst, Martin Andersen og Jakob Rathje. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny Holst den gode historie. Han skal med, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles! For billetter se "læs mere"

Torsdag den 28. februar kl. 19.30-21.00 Maglebrænde Forsamlingshus, Nykøbingvej 116

Læs mere

 

Marts

...............

1.- 31. marts

Stubbekøbings drømmerum

Kom med dit bidrag til Stubbekøbings drømmerum og bliv en del af månedens udstilling. Hvad drømmer du om natten og hvad drømmer du om for fremtiden? På biblioteket er det ingen hemmelighed, at vi elsker at indsamle ting: Bøger, film, musik og nye og gamle aviser. Nu vil vi prøve at indsamle noget nyt: Stubbekøbings drømme. Kig forbi i marts og del dine drømme.

Udstillingen kan besøges i den betjente åbningstid.

Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

5. marts

Børn fra 3 år: Pandekagedag

Børnebibliotekaren læser pandekagehistorier og vi hygger med pandekager og saft. Gratis men billetter er nødvendige: se "læs mere"

Tirsdag den 5. marts kl. 10-11.00 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

11. marts

Mandagsdokumentaren: Eskimo Diva

Fra januar til maj vises der dokumentarfilm om mandagen én gang om måneden på Stubbekøbing Bibliotek.

Eskimo Diva: Nuka repræsenterer på mange måder det moderne Grønland og dets subkulturer. Nuka er homoseksuel og ligner en japansk popstar. Han kommer fra overklassen og er en af de grønlændere, der ikke taler landets sprog og som nok er eksponent for mange af Grønlands aktuelle problemstillinger. Efter filmen er der mulighed for en fælles snak om, hvad vi har set, og hvilke tanker det giver anledning til. Der bydes på kaffe, te og småkager. For billetter se "læs mere"

Mandag den 11. marts kl. 14-15.30 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

12. marts

Generalforsamling Liv i Stubbekøbing

Der afholdes generalforsamling med dagsorden jfr. vedtægterne

Tirsdag den 12. marts kl. 19.00 Stubbekøbing Rådhus, Torvet

 

21. marts

Koncert: Clearwood County Country Band

Ægte Country-aften, når det unge band, Clearwood County Country Band, deler ud af et repetoire af klassisk dansabel Country & Western blandet med nye sange og medrivende instrumentalnumre. For billetter se "læs mere"

Torsdag den 21. marts kl. 19.30-21.00 Maglebrænde Forsamlingshus, Nykøbingvej 116

Læs mere

 

29. marts

Oplæsning af Stubbekøbings drømmerum

Vi læser op af drømmedigtene fra den medskabende udstilling på Stubbekøbing Bibliotek. Hvad drømmer vi om, når vi ligger i sengen om natten? Og hvad er det for drømme, vi går rundt med for fremtiden? Som afslutning på den medskabende udstilling Stubbekøbings drømmerum, inviterer vi til en aften med oplæsning af de drømme, der har fundet vej til biblioteket.

Fredag den 29. marts kl. 19-21.00 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3

Læs mere

 

30. marts

Børn ½-4 år: Teater: Små blå sko

En forestilling for de helt små opført af Riddersalen. En lille entré danner kulisse for forestillingen Små blå sko. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem om damen der går tur med folk.

Gratis men billetter er nødvendige: se "læs mere"

Lørdag den 30. marts kl. 11-11.30 Stubbekøbing Bibliotek, Dosseringen 3.

Læs mere

 

31. marts

Ældre Sagen: Søndagshygge

Nyd en god middag i selskab med andre, når Ældre Sagen indbyder til Søndagshygge. Arrangementet er for alle. Tilmelding nødvendig - se læs mere.

Søndag den 31. marts kl. 12-16.30 Maglebrænde Forsamlingshus, Nykøbingvej 116

Læs mere

 

Glæd dig også til....

...............

 

18. april

Motorcykelmuseet åbner for sæsonen

 

25. maj

Havnens Dag

 

7. og 8. juni

Kun for forrykte festival

 

29. juni

M/F IDA 60 års jubilæumsfest

På dette link til Kultunaut, kan du læse mere om hvad der sker i vores område: